Hypes waar je over moet weten

De wereld van tegenwoordig brengt veel met zich mee. Op elk gebied vinden razendsnelle ontwikkelingen plaats en dat is helemaal prima. Het is eigenlijk zelfs best leuk. Waarom? Omdat al die razendsnelle ontwikkelingen zorgen voor kansen. Je bent in staat om mee te surfen op een nieuwe trend en hier je voordeel mee doen. Dit voordeel kun je behalen in vele vormen en we gaan je zeker niet vertellen in wat voor zin dat kan zijn. Wat we je wel gaan vertellen, is welke hypes en trends je je moet gaan realiseren. Waarom? Omdat dit lastig is om zelf bij te houden. Zoals gezegd, ontwikkelen deze dingen zich met de snelheid van het licht. Dus, als je klaar bent om bijgepraat te worden over alle hypes die de moeite waard zijn, dan helpen we je graag verder op gang.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NFT’s

Deze term komt je misschien bekend voor en misschien ook niet. Dat is helemaal niet erg, dat is niet gek. Waarom niet? Omdat niet iedereen elke dag een langere tijd op het internet spendeert. Een NFT is een term die staat voor ‘non-fungible token’. Dit komt eigenlijk neer op een token, een munt, die uniek is in zijn soort. Er is er maar één van. Moet je dan denken aan iets als een muntje, een fysieke coin of een commodity? Nee, dat ook niet. In vrijwel alle gevallen van NFT’s gaat het om plaatjes. Deze plaatjes bevinden zich en worden verkocht op het decentrale blockchain netwerk van een bepaalde cryptomunt. Hieraan worden smart contracts gekoppeld en dit maakt een NFT zo uniek in zijn soort. Dit smart contract wordt geregistreerd in de log van een bepaald netwerk en hier wordt een code aan gekoppeld. Er wordt geregistreerd dat hij van jou is, niemand anders kan jouw specifieke token hebben. Dit is erg populair geworden de afgelopen jaren en je kunt hiervan profiteren door in NFT’s te handelen. Op NFT.nl kun je meer informatie vinden.

Koud douchen

Steeds meer mensen beginnen koud te douchen. Dat is niet gek, als je kijkt naar de gevolgen ervan. Het eerste gevolg en tevens de aanleiding voor veel mensen, is een lagere energierekening. Douchen kost veel gas en de prijs voor gas is de pan uitgerezen. Als je koud doucht, en dan echt helemaal koud, verbruik je geen gas meer tijdens het douchen. Tevens bespaar je water omdat niemand meer heel lang doucht. Daarnaast is het heel goed voor je gezondheid. Tel af van 1 tot en met 5 en stap er gewoon snel onder. Probeer je adem onder controle te houden en blijf rustig, het heeft enorm veel voordelen en je moet het jezelf gunnen even door te bijten en te profiteren van die voordelen.

Mediteren

Net als koud douchen wordt dit de afgelopen tijd ook steeds meer gedaan, maar heeft het geen invloed op je energierekening. Mediteren is enorm goed voor de geest en daarom raden we je aan het zeker eens uit te proberen. Kijk eens of het wat voor je is, wie niet waagt, wie niet wint.

Terug naar Geld & carriere