Geld & carriere

Mannen willen carrière maken. Zo willen wij genoeg geld verdienen om onszelf, en ons naaste te voorzien van: een mooi en warm huis, een mooie auto, leuke gadgets en een aantal keer per jaar op vakantie met het gezin en ga zo maar door. Maar voor niets gaat de zon op…  Vele mannen zijn gedreven om een goede carrière te maken zodat ze zonder financiële zorgen door het leven kunnen. Ook schuilt er in iedere man nog de kinderdroom om op een dag op Wallstreet te handelen, met bedragen waar wij alleen maar over durven te dromen. Het Man magazine neemt je hier mee in alles wat te maken heeft met geld & carrière.

Wat kun je hier verwachten?

In deze sectie van Man Magazine vind je blogs over vele onderwerpen die elke ambitieuze man vandaag de dag nodig heeft. Van adviezen over hoe je als expat de Nederlandse belastingen regelt, tot tips voor effectieve conflictbemiddeling en moderne ondernemingsstrategieën, we coveren alle assen van de moderne werk- en zakenwereld.

Onderwerpen:

  • Ondernemerschap & zelfontwikkeling: Leer de sleutels tot succes van ervaren ondernemers en ontdek hoe je een succesvolle ondernemer kunt worden. Of je nu net begint of al jaren in het vak zit, onze inzichten en adviezen kunnen je helpen je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.
  • Financiële strategieën & beleggen: Van de basics van belastingen en kredietchecks tot geavanceerde technieken in beleggen, zoals CFD's, ETF's, en cryptocurrency. Wij voorzien je van de nodige kennis om slimme financiële beslissingen te maken.
  • Carrièreontwikkeling & studiekeuze: Ontdek welke studierichtingen na de middelbare school bij je passen en hoe je vervolgstappen in je carrière kunt zetten. Bovendien bieden we tips en strategieën voor hen die op zoek zijn naar een carrièreswitch of die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen via thuisstudies.
  • Persoonlijke groei & werkplezier: Ontvang praktisch advies over hoe je ziekteverzuim kunt voorkomen, hoe om te gaan met werkgerelateerde stress en hoe je weer plezier in je werk kunt vinden. Ook delen we tips voor snelle geldverdienende strategieën en het optimaal inrichten van je werkplek voor maximale productiviteit.

We hebben ook speciale aandacht voor de laatste trends en hypes in de wereld van mannen. Of je nu droomt van succes in zaken, zoekt naar manieren om je persoonlijke vermogen te laten groeien, of gewoon inspiratie nodig hebt voor je volgende carrièrestap. wij houden je op de hoogte van alles wat er speelt in de mannenwereld.