Huis & tuin

Het oneindig klussen in je eigen huis en tuin… We hebben een idee in ons hoofd en proberen dit na te maken. Lukt dit? Dan scheppen wij hier vaak en veel over op. Lukt het ons niet om het idee, in praktijk te verwezenlijken? Dan horen we er het liefst niets meer over. Maar toch blijft het leuk, en daarnaast willen wij geen ‘nee’ verkopen, wanneer er gevraagd wordt of wij dat kastje of de tuinpoort kunnen repareren. Hier verzamelt het man magazine zo veel mogelijk informatie rondom huis & tuin, dat jou kan helpen om je huis er weer spik en span uit te laten zien!

Wat je hier kunt verwachten

Hier vind je inspiratie, praktische tips en creatieve ideeën om het beste uit jouw persoonlijke ruimte te halen.

Onderwerpen:

Duurzaam wonen: We zetten sterk in op duurzaamheid. Ontdek hoe je jouw huis en tuin kunt inrichten met respect voor de planeet. Van milieuvriendelijke materialen tot energiebesparende gadgets, wij leren je hoe duurzaamheid en design hand in hand kunnen gaan.

De moderne mannentuin: De tuin is niet langer alleen een plek om planten te telen; het is een verlengstuk van het huis. Leer hoe je een stijlvolle mannentuin creëert die perfect aansluit bij jouw lifestyle. Of je nu droomt van de ultieme barbecueplek of je eigen sportoase, wij hebben de tips en trends die je nodig hebt.

Slim wonen: Technologie verandert de manier waarop we leven, ook in ons huis en tuin. We bekijken smart home-oplossingen die het dagelijks leven makkelijker, veiliger en leuker maken. Van slimme irrigatiesystemen voor je tuin tot geautomatiseerde veiligheidssystemen in huis, ontdek hoe technologie jouw leefomgeving kan verbeteren.

Ruimte maximalisatie: Voor velen is de beschikbare ruimte beperkt, maar de mogelijkheden hoeven dat niet te zijn. Leer hoe je meer ruimte in je huis creëert met slimme opslagoplossingen, multifunctionele meubels, en designtrucs. Of je nu in een appartement woont of gewoon je huis ruimer wilt laten aanvoelen, wij laten je zien hoe.

Trend updates: Blijf up-to-date met de laatste trends in huis- en tuininrichting. Van de kleuren van het seizoen tot de nieuwste materialen en ontwerpstijlen, we houden je geïnformeerd over wat hot is in de wereld van huis- en tuindecoratie.

De Kunst van het tuinieren: Of je nu een ervaren tuinier bent of je eerste stappen zet in de wereld van planten, onze gidsen en tips helpen je om het meeste uit jouw groene ruimte te halen. Leer alles over het kiezen van de juiste planten, onderhoud, en hoe je het hele jaar door een bloeiende tuin kan behouden.

Veiligheid & onderhoud: Een veilig en goed onderhouden huis en tuin zijn essentieel voor een zorgeloze leefomgeving. Ontdek onze beste tips voor het onderhoud van je huis en tuin, evenals advies om je woning veilig te houden voor jou en je dierbaren.

Samen maken we van onze huizen en tuinen plaatsen waar we trots op kunnen zijn!