Geen dode vingers meer dankzij winterhandschoenen

Witte, gevoelloze vingers. Herkenbaar? Met temperaturen onder 0 hebben bijna alle mensen er buiten last van, gelukkig is er een oplossing: winterhandschoenen. Wij hebben winterhandschoenen gevonden die worden geleverd met een krachtige accu die de handschoenen voorzien van warmte. Ideaal voor elke activiteit in de winter, zoals van een eenvoudige wandeling tot een lange trektocht. Hieronder wordt het stap voor stap uitgelegd.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hoe werken winterhandschoenen?

Winterhandschoenen werken op accu basis. De accu’s kan je eenvoudig opladen via een USB-kabel in het stopcontact, maar ook via een powerbank. Hierdoor kan je onderweg de accu’s bijladen. Als de accu’s zijn volgeladen sluit je ze aan op de winterhandschoenen. Door middel van een simpele druk op de knop gaan de winterhandschoenen aan en staan ze direct op de hoogste stand. Er zijn drie verschillende standen waar tussen je kan schakelen: stand 1, stand 2 en stand 3. De verwarmingsduur is afhankelijk van de warmtestand, hoe hoger de instelling, hoe warmer de handschoenen worden, maar dit kost uiteraard ook meer energie.

Keuze uit verschillende accu-packs

Standaard worden de winterhandschoenen van ons voorbeeld geleverd met een 2.600 mAh accu-pack. Hiermee kan je afhankelijk van de warmtestand zo’n 2 tot 8 uur verwarmen. Is dit te kort, of wil je langer verwarmen dan heb je nog de keuze uit de 3.000 mAh of 3.800 mAh accu’s. Maar als je echt een hele dag non-stop wil verwarmen op de hogere standen, wordt een extra accu-pack geadviseerd. Aangezien de accu’s USB-oplaadbaar zijn kan je tijdens het gebruik van de ene set de andere eenvoudig onderweg opladen door middel van een powerbank. Zijn de accu’s leeg? Dan vervang je ze eenvoudig voor de andere set en laad je de andere set weer bij.

De beste winterhandschoenen

In de regel geldt: hoe beter geïsoleerd en hoe meer verwarmingsoppervlak hoe warmer. Als de warmte beter vast gehouden kan worden door de winterhandschoenen, zal het warmte effect des te groter zijn. Kies daarom altijd voor winterhandschoenen met 3M Thinsulate en Hipora®. Deze hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de warmte goed bewaard blijft in de winterhandschoenen én dat u geen zweet handen krijgt, door de ademende stof Hipora®.
Naast goede isolatie is verwarmingsoppervlak ook een goede pijler. Winterhandschoenen met Dual Heating: dat betekent dubbele verwarming worden veruit het warmst. Deze winterhandschoenen verwarmen beide zijdes van de hand, waardoor echt elk plekje op de hand verwarmd wordt. Zelfs de vingertoppen.

Wat is de levensduur van winterhandschoenen?

Winterhandschoenen kunnen volgens de reviews jaren meegaan, echter vragen accu’s wel om verzorging. In de zomerperiode is aan te raden om de accu’s af en toe bij te laden, of zelfs even te gebruiken. Zo blijven de cellen in de accu’s actief en behoud je het vermogen van de krachtige accu’s. De verwarmingsdraden zijn voorzien van Carbon Fiber wat zich kwalificeert als onbreekbaar. Hierdoor zijn de verwarmingselementen enorm sterk en zit hier geen slijtage op. De winterhandschoenen zijn veelal gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals geitenleer, op de website van de aanbieder Comfort-Producten lees je alle informatie over de winterhandschoenen.

Terug naar Gadgets