Alle mannen hebben fysieke en emotionele behoeftes. Helaas zien veel mannen de mooiste vrouwen ervandoor gaan met andere mannen. Aan de hand van de vele versiertips, suggesties, technieken en plannen is echter elke vrouw binnen jouw handbereik, mits je weet wat je moet doen. Natuurlijk werkt het niet zoals in de film. Je zult echt eerst wel iets moeten ondernemen voor je met een vrouw het bed in kunt duiken en je nieuwste seksstandjes kunt uitproberen. Tenzij je natuurlijk wel heel erg veel geluk of een onweerstaanbare uitstraling hebt. Voor dit artikel over vrouwen verleiden hebben we daarom contact opgenomen met Al Phadoc. Al Phadoc is expert en weet precies hoe je vrouwen verleid. Hij geeft als coach via het Droomvrouwenverleiden portaal een eigen cursus verleiden van vrouwen. We hebben van hem enkele leuke versiertips, ervaringen en leuke weetjes gekregen die hij ook behandeld tijdens de cursus die hij heeft. Inmiddels heeft hij er al honderden mannen mee verder geholpen. Wie weet ben jij de volgende.

Kun jij hulp gebruiken bij het versieren van vrouwen? Maak dan gebruik van deze tips en wie weet verleid jij jouw droomvrouw. We geven alvast een voorproefje.

Oogcontact is het begin van ieder contact. Heb je een leuke vrouw op het oog, laat dit dan ook merken door oogcontact te maken. De volgende stap is om persoonlijk contact te maken. Stap rustig, maar zelfverzekerd op de vrouw af en maak een praatje. Vraag bijvoorbeeld wat ze van de band vindt of als ze een gezellige avond heeft. Het eerste contact is gemaakt. Tip: toon interesse in haar en praat niet alleen over jezelf. Heb je het gevoel dat het gesprek goed gaat, bied haar dan een drankje aan. Na een leuk gesprek raden we je aan om terug te gaan naar je eigen vrienden, zodat je niet wanhopig overkomt.

Later op de avond kun je nogmaals een praatje gaan maken, maar mocht ze na een tweede gesprek geen persoonlijk contact zoeken met jou, laat haar dan gaan: ze is niet geïnteresseerd. Geloof het of niet, maar vrouwen zijn gewoon mensen. Ze hebben dezelfde onzekerheden en twijfels als jij. Nog veel belangrijker om te weten is dat ze dezelfde emoties hebben als mannen. Gelukkig zijn met jezelf en jouw leven is ontzettend belangrijk, als jij niet gelukkig bent met jezelf hoe wil je dan een vrouw gelukkig maken. Daarnaast is zelfvertrouwen noodzakelijk bij het veroveren van een vrouw. Als jij zelfvertrouwen uitstraalt naar een vrouw, dan zal jij een verpletterende indruk op haar maken.

Meer weten? Al deze weetjes behandeld Al Phadoc in zijn cursus vrouwen verleiden waar je je via zijn website Lovegids voor kunt aanmelden (link: tips voor vrouwen verleiden van de Lovegids). Het is echt een garantie op succes bij vrouwen!

Wist je dat het volkomen normaal wat de gemiddelde penislengte is? Lees op man-magazine meer over de gemiddelde penisgrootte.

Uw advertentie hier?

NOTFOUND

Terug naar Lifestyle
Uw advertentie hier?
Uw advertentie hier?