Het is niet meer dan normaal dat je geïnteresseerd bent in de gemiddelde penislengte van de man. Natuurlijk wil je weten of je penis een beetje op lengte is. Schaam je dus niet, je bent namelijk niet de enige. Veel mannen vragen zich tevens ook vaak hoe hun penis is in vergelijking met eventueel eerdere bedpartners van de vrouwen waarmee ze het bed delen. Wanneer je dus wilt weten wat de gemiddelde penislengte van de man is, ben je bij Man-magazine op het juiste adres. Want hoe groot is groot precies? En hoe denken vrouwen over een de lengte van de penis? Lees de informatie van penisvergrotingstip.nl over penisvergroten met de meest veilige methodes. Hieronder bespreken wij het onderwerp penis grootte en hoe je je penis eventueel kunt vergroten.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Resultaten onderzoeken penisgrootte

De afgelopen jaren zijn er al een aantal onderzoeken gedaan op het gebied van de gemiddelde penislengte ter wereld. Een van de bekendste onderzoeken op het gebied van penisgrootte is gedaan door Kinsey Institute for Sex. Dit onderzoek heeft een aantal jaren geleden plaats gevonden in Amerika en toonde het volgende aan: de meeste van de 500 mannen hadden een penisgrootte tussen de 15 en 17 centimeter in stijve stand (hierbij is gemeten van het topje van de eikel tot het punt waar de penis contact maakt met het lichaam) en de gemiddelde omvang was tussen de 9,5 en 12 cm. Verder komt uit onderzoeken dat 33,7% zijn penis te klein vindt, 66,3 vindt zijn penis prima en slechts 1% vindt zijn penis te lang.

Penisvergroting overwegen?

Wellicht denk je wel eens dat je een kleine penis hebt, maar in veel gevallen vinden vrouwen hem lang en groot genoeg. Zij vinden het namelijk belangrijker dat je er goed mee overweg kan. Ben je toch niet helemaal enthousiast over je penisgrootte? Je kunt dan eventueel overwegen om een penisvergroting te laten doen. Gaat je dit net iets te ver, denk dan eens aan het gebruiken van een penispomp. Deze kan je ook helpen met het (tijdelijk) vergroten van je penis. Het is echter nog niet bewezen of je penis er daadwerkelijk groter van wordt, maar het is zeker het proberen waard. Kijk verder op Penisvergroten XX voor penisvergroting waarheden. Hier vind je de uitleg over veilige methodes voor penis vergroten met een stretcher, pillen of penispomp voor penisvergroting.

Terug naar Gezondheid