Toffe verjaardagscadeaus voor jouw moeder

Is je moeder binnenkort jarig? En wordt het elk jaar lastiger om te bedenken wat je haar moet geven? Dan ben je zeker niet de enige. Niet alleen omdat een cadeau voor een vrouw bedenken al erg lastig is, maar ook omdat het na al die jaren steeds lastiger wordt om origineel te blijven. Want wat voor cadeau geef je toch jouw jarige moeder? Hieronder hebben we de nodige inspiratie & tips op een rijtje gezet. Zo wordt het geven van een echt tof verjaardagscadeau een makkie!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Zeg het met bloemen

Toegegeven, bloemen zijn misschien niet het meest originele cadeau voor moeders. Dit is net als parfum iets wat je al negen van de tien keer geeft met Moederdag en waarmee je haar al meerdere keren op haar verjaardag verrast hebt. Toch blijven bloemen enorm geliefd. Bovendien zijn er nog veel meer mogelijkheden dan een simpele bos rozen of een simpel boeketje.

Wat dacht je bijvoorbeeld van droogbloemen? Deze zijn helemaal hip anno 2022 en passen binnen de meeste interieurstijlen. Nog een groot voordeel is dat ze jaren mee zullen gaan. Heel anders dan de bloemen die je normaal gesproken geeft dus. Hier heeft je moeder echt blijvend plezier van.

Je kunt er ook voor kiezen om een plant cadeau te doen. Deze blijven veel langer mooi en zorgen voor veel extra warmte en gezelligheid in huis. Let wel goed op of er voldoende ruimte in haar huis aanwezig is. Weet je het niet zeker? Kies dan liever voor een wat kleinere plant. Zo weet je zeker dat ze hier wel een geschikt plekje in huis voor kan vinden.

Een dagje erop uit

Waarschijnlijk lukt het je steeds minder vaak om echt eens op bezoek te gaan bij je moeder. Gebeurde dit eerst nog elke week, gaat er nu steeds vaker ruim een week overheen. Liever zou je vaker op bezoek gaan of contact hebben, maar door de drukte van je eigen leven wordt dit soms vergeten. Logisch, maar daarom niet minder wrang.

Het mooiste cadeau wat je jouw moeder dan ook kunt geven is gewoon wat quality time samen. Samen iets doen waar je als klein jongetje al enorm van kon genieten. Denk bijvoorbeeld aan een tripje naar de bioscoop of gewoon lekker uit eten. Iets waar jullie echt enorm van kunnen genieten.  

Foto’s van het hele gezin

Als er iets is waar bijna alle moeders dol op zijn, dan zijn het wel foto’s. Organiseer daarom een leuke fotoshoot met het hele gezin en aanhang. Geef vervolgens de allermooiste foto op canvas cadeau. Zo heeft ze een blijvende herinnering van dit moment. Bovendien kom je er zo de komende tijd weer goed onderuit als ze weer eens foto’s wil maken. Voorlopig is die honger wel gestild.

Je kunt er ook voor kiezen om een fotoalbum van alle belangrijkste en mooiste momenten tot nu toe te maken. Een dierbare herinnering waar ze regelmatig op terug kan kijken.

Terug naar Huis & tuin