Cinema Deluxe: Nederland's meest stijlvolle bioscopen

Stel je een zaterdagavond voor die verder gaat dan een grote bak popcorn met bier en een film in een gewone bioscoop. Een avond waarop je geniet van een uitgelezen selectie van de betere dingen in het leven, met evenveel klasse en stijl als een Olymp overhemd. De Nederlandse bioscoopscene biedt ervaringen die de norm uitdagen en nieuwe maatstaven zetten voor filmische luxe.

Bol AlgemeenBol Algemeen

CineLounge in Houten

In tegenstelling tot je traditionele bioscoop, tovert CineLounge in Houten filmkijken om tot een opmerkelijk ontspannende ervaring. Je hoeft niet langer in de rij te staan voor popcorn en frisdrank, als een echte caveman. In deze servicebioscoop worden snacks en dranken direct naar je stoel gebracht, zodat jij ongestoord films kunt 'devoureren' Kinezoals je goedkope bier van onbekende avonturen. Met zijn sfeervolle verlichting en Franse uitstraling wekt deze bioscoop dat gevoel van je favoriete geheime schuurproject en staat lijnrecht tegenover de futuristische look die veel cinema's nastreven.

Dolby Cinema Zalen in Pathé

Pathé pakt het grootser aan met zijn Dolby Cinema zalen in Scheveningen, Rotterdam en Amsterdam. Net zoals de evolutie van elektronica reparatie ontwikkelt de cinema zich voortdurend, en hier wordt de focus op de audiovisuele kwaliteit gelegd. Herinner je die tijd nog, toen je moest gluren naar de buurman om de spannende scènes te vangen? Die tijd is voorbij! Deze zalen bieden het Atmos-geluidssysteem, waardoor je niet louter kijkt en luistert naar een film - het voelt alsof je er middenin zit. Premium stoelen zorgen voor ultiem comfort, wat betekent dat je geen smoesjes meer nodig hebt om je arm "per ongeluk" om je date te slaan.

4DX-bioscoopzaal in Pathé

De 4DX-bioscoopzalen in Pathé De Kuip, Pathé Scheveningen, Pathé De Munt (Amsterdam) en Pathé Eindhoven brengen film naar een heel nieuwe dimensie - bijna zoals de derde helft van een voetbalwedstrijd. Voel de actie als de stoelen bewegen met de scènes in de film en de zaal zich vult met uiteenlopende special effects. Geen zorgen, je hoeft niet je eigen Noorse ontsnapping in je achtertuin te creëren, deze zalen brengen je rechtstreeks naar de actie.

Laser Ultra in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht is als die ultieme Black Friday-deals: groots, glanzend en onweerstaanbaar. Het mag dan wel geen exclusieve one-day experience zijn, maar de Laser Ultra-technologie zorgt voor meeslepende, strakke beelden en levendige kleuren. Tel daarbij op de perfecte plaatsing van de stoelen, en je hebt een onvergetelijke cinema-ervaring. Laser Ultra tilt jouw filmkijken naar een niveau waarop zelfs James Bond jaloers zou zijn.

Bioscoop Tips om in Stijl te Genieten

Arriveer op tijd en selecteer vooraf je favoriete plek, zodat je niet in een paniekerige mannenhudoeling terechtkomt bij de ingang van de zaal. Controleer de themanights die deze bioscopen aanbieden en geef een twist aan die avonden met vrienden, familie of je date. Haal het meeste uit deze luxe filmhuizen, en onthoud: de dresscode is casual chique, maar als je je echt wilt onderscheiden van de rest, rock dan gewoon een stijlvol Olymp overhemd.

Terug naar Lifestyle & entertainment