Alleen internet van ziggo, snel en voordelig

Steeds meer consumenten kiezen voor Ziggo alleen internet. Dit komt omdat de wereld steeds digitaler wordt en je ook online tv kunt kijken. Je hebt dan dus alleen een goede internetverbinding nodig om al je favoriete zenders en programma’s te kunnen bekijken. Ziggo biedt razendsnel internet aan dat overal in huis even sterk te ontvangen is en dat doet Ziggo voor een marktconforme prijs. Lees er hier meer over!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Supersnel internet

Het internet van Ziggo internet only behaalt wel snelheden tot 1Gbit per seconde. Dit een erg aantrekkelijk voordeel. Je kunt vanwege deze snelheid een breed scala aan online activiteiten uitvoeren zonder noemenswaardige nadelen te ervaren ten opzichte van andere abonnementen met televisie erbij. Met Ziggo internet only is het namelijk gewoon mogelijk om bijvoorbeeld films te streamen en uiteraard televisie te kijken.

Erg voordelig

De meeste televisies zijn tegenwoordig smart TV´s. Via apps is het op zulke TV´s mogelijk om online televisie te kijken. Je kunt alle programma´s gewoon bekijken via bijvoorbeeld NL Ziet en je kunt alle streamingdiensten als Netflix, Disney + en HBO ook online bekijken via apps. Je hoeft op deze manier niet allerlei dure pakketten aan te schaffen en kunt dus flink op de kosten besparen. Je betaalt alleen voor een messcherpe internetverbinding: meer heb je niet nodig. Je kunt verder ook profiteren van mobiele opties met dit internetpakket. Je kunt namelijk een mobiele hotspot aanmaken waarmee je ook op je mobiele telefoon kunt profiteren van de razendsnelle internetverbinding.

Overal in huis

Uiteraard is het hebben van supersnel internet niet alleen fijn met betrekking tot online televisiekijken. Steeds meer mensen werken thuis of maken om andere reden veel gebruik van internet. Bij de aanschaf van een Ziggo internet only pakket ontvang je een modern modem. Deze schakelt vanzelf naar de best frequentie zodat het beste signaal ontvangen wordt. Het modem zorgt er daarnaast op een slimme manier voor dat het wifi-signaal door het hele huis goed ontvangen kan worden. Zo kan jij bijvoorbeeld in de woonkamer op de smart TV je favoriete programma streamen, terwijl je huisgenoten in andere ruimtes ook gebruik maken van dezelfde en even sterke internetverbinding.

Terug naar Huis & tuin