Een zonnebril is tegenwoordig een belangrijk accessoire in de zomer. Ook voor mannen is de zonnebril tegenwoordig een mooie aanvulling op de outfit. Hierdoor krijgt een outfit net dat beetje extra's waardoor deze extra opvalt. De keuze van het montuur is namelijk erg belangrijk zodat de zonnebril ook bij je gezicht past.

Diverse monturen zonnebrillen voor heren

Er zijn vele monturen op de markt. Zo zijn er monturen in de stijlen retro, strak en industrieel. Hierdoor is er altijd een zonnebril voor heren die bij jou past. Tegenwoordig is de retro mannen zonnebril weer helemaal terug. Deze vintage look is erg leuk en gaat goed met diverse outfits. Een goed voorbeeld van de retro zonnebril is de Ray Bann clubmaster. Het montuur heeft meestal een aantal bruintinten waardoor de zonnebril gemakkelijk te combineren is en een rustig uiterlijk heeft.
Gaat u liever voor een comfortabele bril die strak is in design? Dan ga je voor een licht model. Zonnebrillen die gemaakt zijn als lichte modellen zijn vaak gemaakt van carbon fiber. Hierdoor geeft het een strakke look en vergeet je bijna dat je een zonnebril op hebt.
Ga jij toch liever voor een uitgesproken look? Dan kun je kiezen voor een industriële look. Deze mannen zonnebrillen hebben meestal elementen er in hebben van materialen zoals metaal. De monturen zijn minimalistisch waarbij het frame erg dun is. Op deze manier is de bril ook goed te combineren met elke outfit.

Zonnebrillen bij de opticien

Draag jij een bril of heb je lenzen? Dan kun je een zonnebril op sterkte aanschaffen bij de opticien. Hier kun je namelijk de juiste sterkte laten vaststellen en krijg je een goed advies over welk montuur het beste bij jou past. Op deze manier kan er namelijk gekeken worden welke bril goed past bij jouw gezichtsvorm. Op deze manier zal je zonnebril de mooie delen van je gezicht accentueren. Hierdoor zul jij de leukste en mooiste zonnebril kunnen uitkiezen en is deze zonnebril ook op sterkte waardoor je een scherp zicht behoudt. 

Terug naar Stijl