Sleutel afgebroken in het slot; wat nu?!

Het overkomt de beste; een sleutel die afbreekt wanneer je de deur open wil doen, het laten zitten van de sleutel aan de binnenkant van de deur waardoor je het huis niet meer in komt, überhaupt je sleutelbos vergeten vanaf binnen mee te nemen en daar pas aan denken als je de deur dicht gooit…. Gelukkig zijn er in deze verschrikkelijk onhandige en vooral stomme situaties, échte helden; de slotenmaker!

Veel slotenmakers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om jou uit de brand te helpen wanneer je een klungelige fout bent begaan. Daarnaast kan je slotenmakers overal vinden; van Groningen tot een slotenmaker in Arnhem, en alles erbinnen en erbuiten; zo kunnen slotenmakers dus vaak al binnen 20 minuten op de plaats van bestemming zijn, en sta je niet lang in de kou buiten. Maar wist je dat je slotenmakers voor nog veel meer diensten kan inschakelen? Lees snel met ons mee!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inbraakpreventie

Misschien had je er nog nooit bij stilgestaan, maar slotenmakers zijn er niet alleen maar om jou uit de brand te helpen wanneer je een actie hebt uitgevoerd die je beter niet kon doen. Wist je bijvoorbeeld dat je slotenmakers ook kan inhuren voor een plan voor inbraakpreventie? Zo geven veel slotenmakers gewoon vrijblijvend advies. Het laten maken van een plan voor inbraakpreventie kan zowel voor particulieren als voor bedrijven; zeker de moeite waard om eens naar te kijken!

Nieuw slot; bedankt!

Heb jij een nieuw huis gekocht, of ben je in een nieuw huurhuis getrokken? Dan kan het soms verstandig zijn om het slot te laten vervangen; just in case… Een slotenmaker kan je daar natuurlijk bij helpen; ze vervangen je slot en geven jou nieuwe sleutels. En wist je dat je een slotenmaker ook kan bellen als je graag een nieuw slot wil wanneer er bij je is ingebroken? Tip: lees de bovenste alinea voor inbraakpreventie!

Toch ingebroken… wat nu?

Is er helaas toch ingebroken in jouw huis of bedrijfspand? Gelukkig heb je daar slotenmakers voor; slotenmakers komen snel ter plaatse en regelen een noodafsluiting voor jouw huis of bedrijfspand. Daarnaast kunnen slotenmakers ook zorgen dat ze de inbraakschade herstellen; het is dus sowieso handig om contact op te nemen met een slotenmaker wanneer er een inbraak (of poging tot…!) heeft plaatsgevonden.

Tip!: Sommige slotenmakers bedrijven zijn landelijke bedrijven. Je kan er sowieso van uitgaan dat je deze kan vertrouwen; zoals bijvoorbeeld Slotenmaker expert!

Terug naar Huis & tuin