Overhemden voor heren

Een van de beste shirts die je als man kan hebben is een mooi overhemd. Overhemden zijn voor elke gelegenheid gepast. Op het werk draag je een net zakelijk overhemd, als je gaat winkelen zijn alle ogen op jou gericht in een chique Italiaans overhemd en op het strand draag je een fleurig overhemd met een leuk printje. Kortom, overhemden moet je in je kast hebben hangen. En dan het liefst een paar verschillende.

Uw advertentie hier?

Overhemden kiezen

Als je gaat shoppen voor overhemden zijn er een aantal dingen waar je op wil letten. Zo is de pasvorm uiterst belangrijk. Een overhemd moet lekker zitten en precies passen. En als je een beetje spierballen hebt, mag jouw overhemd ook best een beetje strak zitten. Je wil dan ook overhemden kopen die precies bij jou passen en waar jij je lekker in voelt. Gentile Bellini overhemden zijn dan bijvoorbeeld een goede keuze. De slim-fit pasvorm van de Italiaanse hemden van Gentile Bellini zitten meteen goed en passen perfect.

De kwaliteit moet natuurlijk ook uitstekend zijn. Jij wil immers dat je overhemden lang meegaan en er na een aantal wasbeurten nog steeds mooi uitzien. Een overhemd van hoge kwaliteit kan vaak wat duurder zijn, maar dat verdien je terug doordat je deze overhemden jaren lang kan bewaren. Zie het als een investering.

Dan nog het design. Je kunt bij overhemden natuurlijk uit meerdere kleuren kiezen. Het is altijd handig om wat verschillende kleuren in je kast te hebben hangen, zodat je altijd een overhemd hebt die past bij de rest van je outfit. Maar je hebt nog veel meer keuze. Zo zijn overhemden met printjes soms ook erg leuk. Je kunt een bijzonder printje nemen, zoals een overhemd met een krantenprint of een fietsprintje, maar je zit natuurlijk altijd veilig met een geruit of gestreept overhemd.

Als je een overhemd wil kopen, heb je dus erg veel keuze. Het is daarom een goed idee om eerst wat rond te kijken en te bepalen in welk overhemd jij er het beste uitziet.

Zakelijke overhemden

Op het werk zijn overhemden vaak echt een must. Maar ook als je de keuze hebt om je casual te kleden, is een zakelijk overhemd vaak een goede keuze. Met zakelijke overhemden kom je professioneel over en maak je indruk. Neem dus de moeite om je professioneel te kleden voordat je op kantoor verschijnt.

In een zakelijk overhemd kun je daarnaast overtuigender overkomen en meer vertrouwen wekken in jouw capaciteiten. Daarnaast zit je zelf ook anders in je vel in een strak, net hemd. Je voelt je zelfverzekerder als je gekleed bent voor een succesvolle dag.

Zakelijke overhemden zijn vaak wit, hemelsblauw of lichtroze. Deze overhemden zijn met elke kleur te combineren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je schoenen, broek, colbert en stropdas. Wil jij net wat meer opvallen? Ga dan voor een mooi geruit overhemd. Deze combineer je met een effen stropdas en een nette pantalon of chino.

Met zakelijke overhemden maak jij indruk op je werk, voel je je zelfverzekerder en val je op. Ook bij deze overhemden ga je voor een juiste pasvorm en hoge kwaliteit.

Terug naar Stijl
Uw advertentie hier?
Uw advertentie hier?