Met deze boxershort kun je gezien worden! 

Heb je wel eens gerealiseerd dat je ondergoed een van de belangrijkste (misschien wel hét belangrijkste) kledingstuk is dat je draagt? Je onderbroek of wellicht een hemd of shirt is niet alleen het kledingstuk dat je als eerste aan doet en als laatste uit trekt maar ook het dichtst op je lichaam zit. In dit blog richten we ons op je boxershort. Je hebt immers genoeg reden om hier strenge eisen aan te stellen. Je bent niet alleen op zoek naar comfort maar ook naar een boxershort waarin je gezien kan worden! 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Jouw eisen aan een geschikt ondergoed voor mannen

Hoewel iedereen anders is, hebben de meeste mannen ongeveer dezelfde eisen met betrekking tot hun ondergoed. Het beste ondergoed voor heren moet de hele dag lekker zitten en een comfortabel gevoel bieden. Daarnaast is de kwaliteit van de stof zeer belangrijk, moet de stof makkelijk te wassen zijn en lekker lang meegaan. Veel mannen voelen er immers weinig voor om iedere maand weer nieuwe onderbroeken te moeten aanschaffen. Als we het hebben over de eisen aan een geschikt ondergoed voor mannen mogen we de uitstraling niet over het hoofd zien. Laten we de happy beleving niet onderschatten! Je partner heeft hier immers ook wel een stem in.

Opvallende feiten over het gebruik van ondergoed

Het is in dit kader leuk om een aantal opvallende feiten over het gebruik van ondergoed met je te delen. Het zal je wellicht verbazen dat bijna de helft van de Nederlandse man een slip draagt en dat is wel een opvallend feitje. Een ander interessant punt is dat het vaak de vrouwen zijn die de boxershorts van hun man aanschaffen. Je weet dus als man zeker dat je met je boxershort gezien kunt worden! Als je je vrouw laat kiezen, is de kans groot dat je in een strakke boxershort rondloopt. De meeste vrouwen zien hun man graag in een strakke boxershort. De reden hiervoor laat zich uiteraard eenvoudig raden. Daarnaast prefereren vrouwen een zwarte-, groene- of blauwe kleur bij hun keuze voor heren boxershorts en kun je met betrekking tot de materiaalkeuze wel eens flink verrast worden.

Waarom je met een bamboe boxershort goed voor de dag kunt komen

Wellicht heb je het al ontdekt of heeft je vrouw je er al op gewezen. Met een bamboe boxershort kun je prima voor de dag komen. Bamboe is een stof dat een stof met een groot absorberend vermogen. Dit komt doordat de structuur van de stof bestaat uit kleine microgaatjes. Deze structuur zorgt ervoor dat bamboe drie keer zoveel vocht absorbeert dan katoen en de warmte beter kan reguleren. We hoeven je vast niet te vertellen dat dit bij een boxershort dus geen overbodige luxe is. Daarnaast heeft bamboe een mooie uitstraling. Je kunt dus gerust stellen dat je met een heren boxershort van bamboe goed voor de dag kunt komen!  

Terug naar Stijl