Hup Holland hup!

We zijn alweer door naar de kwartfinale! Nu de kans op de wereldtitel steeds reëler wordt, moet je natuurlijk wel zorgen voor de juiste wk versiering om onze mannen te steunen in de komende wedstrijden. Of je dit nu aan de hele buurt wil laten zien of het liever iets meer bescheiden houdt, er is voor ieder wat wils. Van buiten tot binnen versieringen, zorg dat jij goed voorbereid bent om onze oranje helden dit wk naar de overwinning te juichen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Kleur de straten oranje

Bovenaan de lijst staan de klassieke rood wit blauw of oranje vlaggenlijnen. Deze zijn er in verschillende maten waardoor je altijd de juiste maat kunt vinden om je eigen tuin te versieren. Je kunt ook samen met de rest van de straat een aantal vlaggen tussen de huizen spannen. Dit creëert dat klassieke oranje beeld wat zo bekend is van tv. Je kunt er ook voor kiezen om je huis om te toveren met raamvlaggen, klassieke stokvlaggen, een opblaasbare voetbal of met meer vlaggenlijnen. De echte mannen steunen het team ook onderweg naar hun werk. Dit kan door bijvoorbeeld autospiegel hoezen, autovlaggetjes maar ook door de universele motorkap hoes.  

Haal het wk gevoel naar binnen  

Wil je de oranjes ook binnen steunen? Niet alleen de welbekende vlaggenlijnen maar ook de ballonnen geven echt een oranjesfeer. Tijdens de wedstrijd kun je de leeuwen steunen door het dragen van bijvoorbeeld vlaggetjes schmink, een oranje bril of een speciale oranje strik. Wil je meer opvallen? Kies dan voor grotere kledingstukken zoals een oranje colbert, een lange oranje jas, oranje poncho of blaas iedereen omver met de gastoeter. Verder kun je nog zwaaien met een opblaasbare hand wanneer er weer door het elftal gescoord wordt. Of gebruik hiervoor de klassieke zwaaivlaggetjes. Komen de jongens deze keer bij jou kijken? Schaf dan wat speciale voetbal servetten aan en kies voor het speciale voetbal tafelkleed voor een onvergetelijk feestje. Voor de echte liefhebber is er dan nog een opblaasbare voetbal stoel: zo hoef je niet eens op te staan om te laten zien dat jij de oranje leeuwen steunt. Of je het nu groot of klein houdt, het belangrijkste is dat je Nederland dit wk voetbal naar de overwinning helpt!

Terug naar Sport