Meestal zijn vrouwen degenen die tig keer per maand de stad in gaan en vervolgens de halve kleding winkels leeg kopen. Mannen, daarentegen, gaan meestal één tot twee keer per seizoen (online) winkelen en zorgen dan dat ze voor de rest van het jaar klaar zijn. Populair zijn shops als Zalando, Wehkamp en Uniqkleding. Als je voor een groot bedrag in één keer koopt, is het natuurlijk extra handig om flinke korting op kleding te krijgen. Dat kan tegenwoordig op veel plaatsen en op veel manieren.

Uw advertentie hier?

Kortingscodes

Tegenwoordig zijn er op veel kleding shops kortingscodes te vinden. Vooral de grote online warenhuizen hebben meestal wel een actieve kortingscode wat flink kan schelen in de kosten: je hoeft bijvoorbeeld geen verzendkosten te betalen of je krijgt een bepaald percentage korting. Bij sommige online shops is het zelfs mogelijk om diverse kortingscodes te combineren. Extra korting, dus extra goedkope kleding!

Kleding inleveren

Verder is het mogelijk om in sommige fysieke winkels kleding in te leveren zodat je korting krijgt op je nieuwe aankoop. Dit doet men om meerdere redenen: de kleding wordt gerecycled, wat beter is voor het milieu. Tevens zijn wij blij, omdat we extra korting krijgen op onze nieuwe aankopen. Dit is dus zeker een aanrader.

Cashback websites

Momenteel zijn cashback websites heel erg in opmars. Het idee is dat men zich registreert, vervolgens een aankoop doet bij een willekeurige webshop (wel via de speciale link op de cashback website) en tenslotte wordt het kortingsbedrag op het cashback account bijgeschreven.  Zodra er een bepaald drempelbedrag is bereikt, wordt het bedrag bijgeschreven op je rekening. Dit is op zich een prima manier van korting sparen, want ook als er nérgens een kortingscode te vinden is, krijg je via een cashback website toch korting op je aankoop.

Terug naar Stijl
Uw advertentie hier?
Uw advertentie hier?