Goede alternatieven voor de IPhone

Soms lijkt er wel een monopolie te zijn waar het gaat om mobiele devices. Als je geen IPhone hebt, doe je er niet toe. Dit is natuurlijk niet helemaal waar, er zijn ook nog andere merken verkrijgbaar. Naast dat deze een ander besturingssysteem gebruiken, innoveren zij ook op een andere manier. Deze andere manier hoeft zeker niet nadeliger te zijn. Zo kan het zijn dat een Android systeem beter met jouw andere devices synchroniseert. Kortom, er zijn zeker goede alternatieven voor de IPhone. Al moet je hier soms even goed naar zoeken. Wij zetten een aantal op een rijtje.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Second best?

Samsung wordt soms weggezet als second best, compleet onterecht vinden wij. Zo is de Samsung Galaxy A33 5G werkelijk een perfect toestel. Voorzien van een enorm goede camera, goed besturingssysteem en topkwaliteit scherm is dit niet een optie die achter de IPhone aansluit, maar er echt wel naast staat als goed alternatief. Samsung innoveert in razend tempo en ook weer op andere terreinen dan Apple. De Android apps zijn soms beter dan die van Apple zelfs.

Kijk verder

Naast Samsung en Apple zijn er nog zeker andere merken. Deze merken hebben vaak als groot voordeel dat ze een stuk voordeliger zijn dan de grote namen, niet omdat ze qua kwaliteit voor hen onderdoen maar omdat je simpelweg niet betaalt voor de naam. Een voorbeeld van een goed toestel met een topkwaliteit camera is de OPPO Find X5 Lite. OPPO is een merk wat je niet veel hoort, maar bovenmatig goed presteert. Zeker wanneer je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding.

Doe duurzaam

De techwereld is natuurlijk niet de meest duurzame wereld die er is. In dit gat wordt dan ook op dit gebied gesprongen door innovatieve ondernemers en startups die duurzame alternatieven maken van de bekende gadgets. Ook mobiele telefoons doen hier aan mee. Het merk Fairphone is hier een voorbeeld van. Dus wil je duurzaam bellen? Verdiep je dan eens in deze alternatieven.
Dat de IPhone tegenwoordig de enige optie is, is echt achterhaald. Er zijn er veel meer en deze bieden niet alleen qua prijs, maar ook qua kwaliteit een goed alternatief tegenover de gangbare opties. Kijk dus eens verder dan de nieuwste optie van Apple, het kan je in veel opzichten meer brengen!

Terug naar Gadgets