Cadeautje uitzoeken voor op reis? De beste 4 geschenken voor reizigers

Is jouw vriend een fervent reiziger en is het tijd om zijn verjaardag te vieren? Wat geef je hem dan precies? Wij hebben hier een lijst samengesteld van alle dingen die een reiziger cadeau zou willen krijgen om zijn avontuur te vieren.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1. Kompas

Het pad is het leven. Soms is het daar echt wel handig bij dat je weet wat je richting is, helemaal als je op reisavontuur gaat! Een gedenkwaardig geschenk voor de reiziger is een kompas. Een kompashanger kan worden geschonken aan familie of vrienden die op reis gaan of naar het buitenland gaan, als symbool voor veiligheid, geborgenheid en geluk op de reis. Het is een geschenk voor het leven, dat ook kan worden gezien als een hulp bij het vinden van je eigen levenspad en een stap in de goede richting naar onafhankelijkheid.  Een kompas is trouwens een net zo leuk cadeau-idee bij gelegenheden zoals bruiloften, jubilea en verjaardagen!

2. Hoofdtelefoons

Elke reis of vakantie heeft een bepaalde afstand af te leggen. Op zulke momenten zou het goed zijn om een tijdje in je bubbel te blijven. Hier kan een hoofdtelefoon van pas komen. Heeft jouw vriend of familielid er nog eentje nodig, dan kan het wellicht interessant zijn om als cadeau te geven. Op die manier kan hij of zij de reis ervaren met de leukste muziek en films, of gewoon om het omgevingslawaai te dempen!

3. Paspoorthoesje

Neem het van ons aan, een paspoorthoesje is ideaal om je meest waardevolle documenten op reis! Van weersomstandigheden tot unieke activiteiten, het kan zomaar voorkomen dat je op reis verrast wordt en je spullen kwetsbaar zijn. Het is dus prettig om voor jouw reisdocument ieder geval bescherming te hebben, want verlies of beschadiging hiervan kan al snel problematisch worden!

Een paspoorthoesje beschikt over een harde kaft die je over uw paspoort doet om te voorkomen dat de bladzijden schuren en rafelen. Meestal is er ook voldoende ruimte voor een creditcard of bankbiljetten, zodat je goed voorbereid op pad kunt!

4. Zorg voor een unieke ervaring

Tot slot misschien wel het leukste cadeau voor de avontuurlijke reiziger - een unieke ervaring! Stel je je eens voor: een nacht onder de sterren op een unieke locatie, een middagje mountainbiken in de bossen, een seminar in een ijsbad of een maaltijd in een heteluchtballon Of wat dacht je van een kanotocht naar enkele van de mooiste plekjes in de natuur? Deze en vele andere unieke belevenissen zijn te vinden op Pluimen.nl.

Ben je trouwens ook op zoek naar een cadeau voor een mannelijk karakter die echt álles al lijkt te hebben? Ga dan snel door naar de verrassende cadeautips voor mannen van Pluimen!

Terug naar Vakantie