Auto's

Het Man Magazine richt zich natuurlijk ook op autoliefhebbers en autokopers. Man Magazine is ook blad met het meest actuele nieuws in de autobranche. In Man Magazine vind je echter wel alles waarin alledaags autorijden aan bod komt. Houd onze website in de gaten voor het auto nieuws, tips, rij-impressies, nieuwe modellen en uitgebreide test. Natuurlijk komt de Formule 1 ook aan bod. Niemand met passie voor autosport kan om Man Magazine heen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuwste auto modellen

Blijf op de hoogte van de laatste tips en roddels over de nieuwste automodellen. Welke dealers brengen binnenkort een nieuw model uit, en wat zijn de rijervaringen, kenmerken en hoe ziet die eruit? Met de rijimpressies, testritten en autotest ben jij helemaal up to date. En met de tips die we regelmatig ontvangen van Kenotek verkooppunt HBS carcleaning weet jij ook alles over het onderhoud van je auto.

Enkele nieuwe automodellen zijn Porsche Panamera Turbo, Volkswagen Phaeton Lang 3.0 TDI 4Motion, Audi RS4 Avant, Ford Focus ST, Volvo V40. Deze nieuwe modellen van Volkswagen, Porsch, Audi en Ford beschikken over de nieuwste technologieën met veel comfort en verfijning. Dus laat zien wat je waard bent!

Auto kopen

Voordat je een nieuwe auto gaat kopen zijn er enkele punten die van belang zijn. Enkele vragen die je kunt stellen zijn: Waaraan moet jouw ideale auto voldoen/ Hoeveel mensen wil je vervoeren? Tweedehands of nieuwe auto? Voor welke gelegenheden gebruik ik de auto? Vervolgens kun je denken aan de kenmerken van een auto: motorinhoud, opties, kleur, brandstofverbruik, opties & accessoires. Een belangrijk punt bij het zoeken naar een geschikte auto is het budget. Nadat je deze benoemde punten allemaal duidelijk zijn kun je op zoek gaan naar een geschikte auto. Online vind je talloze auto aanbieders, vergelijkers en informatie over auto's. Elk automerk heeft talloze modellen. Binnen de modellijnen heb je weer de keuze uit verschillende uitvoeringen, opties en motoren. Daarom is het belangrijk om de eisen en wensen van te voren vast te stellen zodat je goed voorbereid bent tijdens jouw zoektocht. Mocht je een garage bezoeken, noteer van tevoren vragen die je tijdens de zoektocht tegen bent gekomen.

Terug naar Lifestyle