4 verschillende netten voor in je tuin

Als je een tuin hebt dan wil je deze natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Het komt vaak voor dat er ongewenste gasten langskomen zoals dieren of dat er onkruid groeit. Om dit tegen te gaan zijn er veel verschillend netten die je kan gebruiken om jouw tuin zoveel mogelijk te beschermen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Nettenshop voor de fijnste netten om jouw tuin te beschermen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Een mooi gazon en geen onkruid

Je gazon in de tuin zo mooi mogelijk en zo min mogelijk onkruid in de tuin, dat is wat iedereen wilt. Dit is helaas niet vanzelfsprekend en om dit voor elkaar te krijgen moet je investeren in je tuin. Om het gazon zo mooi en stevig mogelijk te houden, kan je gazonbescherming aanschaffen. Dit kan in de vorm van een mat, die je gazon beschermt en verstevigt. Om gaten en molshopen tegen te gaan is mollengaas ideaal. Het gaas zorgt ervoor dat mollen niet bovengronds kunnen komen en dat jouw gazon er dus strak bij blijft liggen. Onkruid is iets wat je natuurlijk niet wilt zien in je tuin. Om dit te voorkomen is een worteldoek de ideale oplossing. Het doek laat wel water door maar geen wortels of licht, dus ook geen onkruid.  

Fruitboom of moestuin beschermen

Een fruitboom of moestuin in je tuin is erg leuk. Je wilt dan natuurlijk geen ongewenste gasten die aan jouw gewassen knagen. Een fruitnet is ideaal om je fruitboom en moestuin te beschermen. Vogels kunnen door de maaswijdte van het net niet bij de gewassen komen en zullen het dus niet kunnen beschadigen. Met behulp van netten blijven alle gewassen in jouw tuin beschermd en kun je er zelf van genieten.

Zwembad schoon houden

Als je een zwembad in je tuin hebt wil je deze natuurlijk schoon houden. Niets vervelender dan elke dag bladeren, beestjes of ander tuinafval uit het water halen. Om dit te voorkomen kan je je zwembad afdekken met een zeil of net. Afdekzeilen en netten zijn in verschillende kleuren en maten te krijgen. Je kan bijvoorbeeld voor een blauw of groen net kiezen als je wilt dat het niet teveel opvalt.

De zandbak schoon houden

Een zandbak in de tuin is ideaal voor je kinderen om in te spelen. Het is dan fijn als er geen blaadjes, takjes of ander spul in de zandbak terecht komt. Een schone zandbak is het fijnst en veiligst om in te spelen. Een zandbak mag je nooit helemaal luchtdicht afdekken in verband met de natuurlijke reiniging van het zand. Om je zandbak toch goed schoon te houden is er speciaal zandbakgaas. Deze is makkelijk en snel over de zandbak heen te leggen. Zo kunnen je kinderen veilig spelen in een schone zandbak.

Terug naar Huis & tuin